Dansk Iværksætter Forening har siden 1985 kæmpet iværksætternes sag. Fra en rolle som initiativtager og driftsoperatør på en lang række tiltag, arbejder Dansk Iværksætter Forening i dag primært politisk, analytisk og som initiativtager til løsningsmodeller, der realiseres i samarbejde medandre aktører.

Dansk Iværksætter Forenings primære rolle er således:

• Politisk talerør for danske iværksættere og iværksætterkulturbearbejder
  • Initiativtager til en lang række iværksætterfremmende aktiviteter, der organiseres og udrulles i tæt samarbejde med andre aktører
  • Det naturlige samlingspunkt for IværksætterDanmark med stærk kobling til det etablerede erhvervsliv

Dansk Iværksætter Forening er en non-profit organisation uafhængig af kommercielle og partipolitiske særinteresser.

Vil du have indflydelse på iværksætterpolitikken i Danmark og på vilkårene for det nye erhvervsliv, kan du få det igennem et medlemskab i Dansk Iværksætter Forening.

Meld dig ind! – Jo flere vi er, jo stærkere står vi!