Bliv klogere på Dansk Iværksætterforening. Har du et spørgsmål, som vi ikke svarer på i denne FAQ, så send en mail til info@d-i-f.dk.

Hvordan bliver man medlem af Dansk Iværksætterforening?

Du kan meld dig ind i Dansk Iværksætterforening direkte på denne hjemmeside. Efter at du er blevet medlem, kan du deltage i de forskellige aktiviteter som Dansk Iværksætterforening afholder.

Rådgiver I iværksættere?

Dansk Iværksætterforening rådgivninger ikke iværksættere eller spirende iværksættere. Vi er en brancheorganisation for iværksættere og vi bruger derfor alle vores resurser på, at forbedre betingelserne for iværksættere i Danmark. Har du brug for rådgivning i forbindelse med din virksomhed, en ide eller andet, så henviser vi til www.iværksætter.dk – hvor du kan finde gode links der forhåbentligt kan hjælpe dig.

Hvem ejer Dansk Iværksætterforening?

Dansk Iværksætterforening er en forening af iværksættere. Alle kan melde sig ind i foreningen og alle medlemmer kan stille op til bestyrelsesvalget, der afholdes hvert år i forbindelse med generalforsamlingen. Dansk Iværksætterforening er en non-profit organisation uafhængig af kommercielle og partipolitiske særinteresser.

Hvordan kan man styrke iværksætteri i Danmark?

Dansk Iværksætterforening arbejder kontinuerligt på at gøre betingelserne for iværksættere i Danmark bedre. Har du lyst til at støtte os i den kamp, så kan du melde dig ind i foreningen. Jo flere vi er, jo stærkere står vi.